Home

[plan_id]

Med Hemsida.com kan du spara pengar jämfört med andra liknande webbhotell och hemsidetjänster. Du behöver för det första inte köpa ett domännamn eftersom din hemsida drivs under webbadressen .hemsida.com Det ingår även automatiskt SSL / HTTPS certifikat till din hemsida, kostnaden för ett SSL-certifikat kan ibland kosta över 100 kr i månaden. Här får du allt du behöver för att skapa din egen hemsida för det låga priset av 33 kronor i månaden. Din webbadress registreras direkt på ett par sekunder efter godkänd betalning med kreditkort, Trustly, direkt banköverföring med Payson. Du kan på några minuter sätta upp en installation av WordPress med den enkla 1-klick WordPress installationen. Din hemsida kan alltså vara online inom några minuter!”

Det finns det många orsaker varför man som privatperson faktiskt ska skapa en egen hemsida. Med din hemsida kan du skapa ett unikt cv, en personlig blogg eller sälja egen tillverkade smycken. Det finns alltså gott om anledningar till varför man faktiskt ska titta närmare på att man faktiskt har ett behov av att äga och driva en hemsida som privatperson.

Hittar kunderna ditt företag
Om man driver ett företag och vill ha en fungerande och stabil hemsida till sitt företag, då bör man satsa på det som är bästa alternativet. Hur många kunder kan man inte förlora om hemsidan ligger nere just när en potentiell kund klickar in på företagets hemsida. Eller hur enerverande är det inte med hemsidor som tar evigheter att ladda. Kunden tröttnar och går till en konkurrent istället. Vi rekommenderar verkligen att köpa din hemsida hos oss. Du kommer inte att bli besviken om du väljer Hemsida.com som leverantör till ditt företag.
Att hitta den perfekta domänen för sin verksamhet kan vara svårt. Juli 2019 var det exempelvis 1,5 miljoner upptagna .se domäner. Med Hemsida.com’s tjänst för leasing av premiumdomäner har du möjligheten att leasa det perfekta domännamnet för din verksamhet, en möjlighet som inte funnits tidigare.